YDELSER

Ydelser

Undgå impulskøb – få hjælp til at definere din virksomheds IT strategi

Mindre og mellemstore virksomheder kan få samme glæde af en ordentlig IT strategi, som de helt store koncerner også har indset nødvendigheden af. En god IT strategi sikrer en IT platform som understøtter forretningen og minimere unødige og dyre impulskøb.


Vi tager udgangspunkt i din forretning og din nuværende IT platform. Så kommer vi med et forslag til en IT strategi samt en handlingsplan, som fremadrettet understøtter hele din virksomhed og minimerer "katastrofer" - så som at miste alle data på grund af nedbrud, eller virus etc.


Vores målsætning

Vores leverancer er i en kvalitet, som sikrer at din investering har en lang levetid. Forandring fryder - men det er ikke altid en god idé at skifte løsninger ofte. Vi kan hjælpe dig med at vælge den bedste IT-løsning for din forretning, uanset om det er en mindre enkeltmands eller en større virksomhed, med flere medarbejdere og lokationer, nationalt og internationalt.


Vi arbejder efter denne model:

  • Opstartsmøde hvor opgavens omfang fastlægges inklusive tids- og pris-estimat.
  • Vi efterser jeres nuværende IT udstyr for at se på tilstanden, hvilke applikationer I anvender, jeres forretningsprocesser, m.m.
  • Rapport over observationer udarbejdes. Med udgangspunkt i denne, udarbejdes et forslag til en IT strategi og handlingsplan for implementering af samme.
  • Resultatet præsenteres i forbindelse med en overdragelse af dokumenterne.
  • Vi servicerer gerne fremadrettet de installationer vi har implementeret i din virksomhed.


Anskaffelse af IT udstyr

Vi er behjælpelige i processen med at finde og vælge det rette IT udstyr, som sikrer høj sikkerhed og stabilitet. F.eks. Internet opkobling, lokalt netværk, IT-sikkerhed, printer, mail-opsætning, stationære computere, lap-tops, servere, back-up ...


Vi kan stå for hele leverancen af det valgte udstyr, som vil blive leveret klar til brug på din virksomheds adresse. Vi vil også kunne instruere og guide i optimal brug for alle brugere.


Installation

Har du allerede indkøbt IT udstyr, kan vi være behjælpelige med optimering af al software, drivere, sikkerhed osv. Optimering og vedligeholdelse af dette kan foregå på jeres adresse og online.


Konfiguration

Frasen: ”Klar til brug” opfattes inden for IT verdenen lidt forskelligt. I vores optik betyder ”klar til brug”: At alle konfigurationer er verificeret, at OS og drivere er opdateret, samt at de valgte applikationer er installeret, opdateret med de seneste patches og kontrolleret at de fungerer.


Vores foretrukne leverandører af Hardware og Software KLIK HER

 

For priser - tjek vores tilbud på Klippekort KLIK HER

Katrine Høyer, Designer


Katrine har mange års erfaringer som grafisk designer, In-house i Rådgivnings- og byggebranchen, på Trykkeri og på Bureau. Hun laver grafiske løsninger til glade kunder - stor som små - LÆS meget mere her: WWW.KAJE-DESIGN.DK


Katrines motto: Den bedste måde at forudsige fremtiden på, er ved at skabe den.

Jens Brinch Møller, IT


Jens' baggrund er tømrer og  bygnings- ingeniør, men i '96 faldt han i IT-gryden. Siden har han arbejdet med it-løsninger i en bredere vifte, også inden for offentlige tjenester.  Indtil videre har han været involveret i Healthcare IT, Luftfragt, tele- kommunikation og Service Industri.

Jens står for levering af alle IT-ydelser.

Se mere her: IT-YDELSER


Jens motto: Keep IT simple!